Zo zoekt u in de zorggids

In de zorggids vindt u zorgverleners waar u terecht kunt voor zorg. U krijgt deze zorg en wij betalen de rekening rechtstreeks aan de zorgverlener.

Wie staan er in de zorggids?

In de zorggids staan zorgverleners die met ons een overeenkomst hebben voor Wlz-zorg. Zij leveren de zorg in één of meer van de regio’s van Zorgkantoren Coöperatie VGZ:

  • Midden-BrabantRegio's Zorgkantoren Coƶperatie VGZ
  • Noordoost-Brabant
  • Nijmegen
  • Noord- en Midden-Limburg
  • Midden-Holland
  • Waardenland
  • Noord-Holland Noord

Zoekt u zorg in een andere regio? Kijk bij bij welk zorgkantoor u terecht kunt.

 

Hoe werkt de zorggids?

Dat laten we zien met een voorbeeld.

 

We zoeken gehandicaptenzorg in Den Bosch

Open de Zorggids. Hier kunt u zoeken op de zorg die u nodig heeft. In dit voorbeeld zoeken we naar: gehandicaptenzorg in Den Bosch. Typ in het eerste veld de zorgsoort. Of zoek direct op naam van een zorgverlener. Vul daarna uw postcode in en kies een straal.

 

De zoekresultaten

Nu hoeft u alleen nog maar op ‘Vind zorgverleners’ te klikken. Zo krijgt u een overzicht van gehandicaptenzorg bij u in de buurt. U ziet de zorgverlener die het dichtstbij zit bovenaan. Maar u kunt ook sorteren op ‘Naam’. Dan krijgt u een lijst met zorgverleners op alfabetische volgorde. 

 


Zorginstellingen ziet u op het kaartje.

 

Zoeken op zorgprofiel

Heeft u een indicatie voor Wlz-zorg gekregen van het CIZ? Dan kunt u binnen de zoekresultaten uw zorgprofiel kiezen. U ziet dan alleen nog de zorgverleners die de zorg kunnen leveren die bij uw zorgprofiel past. Ook op andere manieren kunt u binnen de zoekresultaten verfijnen, zoals waar u de zorg wilt ontvangen. Thuis of in een zorginstelling. Of een bepaald specialisme. 

Probeer het zelf! Zoek en vind uw zorgverlener in de Zorggids.