X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Nee, ik ga niet akkoord
Ja, ik ga akkoord
Onderzoek VWS over pgb

Geef uw mening: enquête VWS over pgb

22-04-2021
In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voert onderzoeksbureau Significant Public een onderzoek uit.
Via een online vragenlijst vragen zij naar de ervaringen met het pgb en de waarde die het pgb heeft. Met de uitkomsten van dit onderzoek wordt bijgedragen aan het verder ontwikkelen van het pgb. Maakt u gebruik van een pgb of vertegenwoordigt u iemand met een pgb? Of heeft u in het verleden gebruik gemaakt van een pgb? Vul dan de vragenlijst in. Dit vraagt ongeveer 20 minuten van uw tijd en kan tot en met 7 mei. De vragenlijst is anoniem. Uw betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over het onderzoek? Of wilt u een kopie van het rapport ontvangen? Mail dan naar onderzoekpgb@significant.nl. 
Er zijn naast het ministerie nog verschillende andere partijen betrokken bij dit onderzoek: Per Saldo, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Zorgverzekeraars Nederland, de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en Branchevereniging Kleinschalige Zorg.