170

Prokkelontmoetingen van VGZ

15-06-2018
Op donderdag 7 juni hebben klanten van Prisma en de Koraalgroep bij VGZ Zorgkantoren geholpen met praktische tips om brieven begrijpelijk en het kantoorpand toegankelijker te maken. Klanten kregen een rondleiding en volgden de workshop ‘Begrijp jij wat er staat?’, die samen met een klant van Prisma werd gegeven.
Ook hebben VGZ-medewerkers samen met cliënten van instelling Suz & So zelfbedachte spellen gespeeld, met jongeren van de stichting Severinus geschilderd en geholpen bij wijkorganisatie Firenschat. 
Prokkel juni 2018 samen tekst verbeteren

Waardevolle ervaringen

Na een vaak wat aftastend begin ervaren alle deelnemers de ontmoetingen als gezellig. ‘Fijn dat ik tips kon geven’,  ‘Interessant’, ‘Ik heb veel geleerd’ en ‘Ik vond alles leuk’, zijn enkele reacties van deelnemers. Voor medewerkers van VGZ zijn de ontmoetingen ook erg waardevol. Door tijdens de Prokkeldagen samen iets te ondernemen, leren we elkaar kennen en begrijpen we elkaar beter.

Wij dragen bij aan een inclusieve samenleving

VGZ voert een actief beleid om haar sollicitatieproces toegankelijker te maken voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen we onder andere door te kijken of deze doelgroep bestaande vacatures (eventueel na aanpassing) kan invullen. Zo dragen we bij aan een meer inclusieve samenleving.  
X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Nee, ik ga niet akkoord
Ja, ik ga akkoord