Onderzoek dienstverlening ouderenzorg

Als VGZ Zorgkantoor zijn we continue bezig ervoor te zorgen dat onze dienstverlening past bij de wensen en de behoeften van onze klanten. Binnenkort gaan we onderzoeken hoe we onze (telefonische / digitale) dienstverlening voor de ouderenzorg kunnen verbeteren. Heeft u een indicatie voor langdurige zorg ontvangen van het CIZ voor verpleging en verzorging (V&V)? Of bent u de contactpersoon van iemand met een V&V-indicatie? Meld u dan op deze pagina aan voor het onderzoek. Alvast bedankt!

Informatie over het onderzoek

Het VGZ Zorgkantoor voert het onderzoek uit samen met Koos Service Design. Het onderzoek kan plaatsvinden via videobellen, maar ook op locatie of bij u thuis. U geeft zelf uw voorkeur aan. Het onderzoek is in november 2021 en duurt ongeveer 1 uur. Voor deelname aan het onderzoek ontvangt u een VVV-cadeaubon ter waarde van 50 euro. 

Aanmelden

Voor dit onderzoek zoeken we een beperkt aantal deelnemers. Het kan voorkomen dat u zich wel heeft aangemeld, maar dat we geen gebruik maken van uw aanmelding. Dan laten we u dit zo spoedig mogelijk weten.