Online bijeenkomst voor leden cliëntenraad

Afbeelding vader met kind

Te midden van iedereen die bij de zorg- en dienstverlening betrokken is (management, medewerkers, financiers), is de cliëntenraad de enige die kan praten vanuit de ervaring (met de 'bril') van cliënten. Daarom vinden wij het belangrijk met u in gesprek te blijven.

 

Bijeenkomst cliëntenraden Gehandicaptenzorg en Geestelijke gezondheidszorg

Op 27 september van 10.00 tot 12.30 uur organiseert VGZ Zorgkantoor een online bijeenkomst voor cliëntenraden Gehandicaptenzorg en Geestelijke gezondheidszorg. U bent van harte welkom om u hiervoor aan te melden.

Meet en greet

Op 3 oktober van 12.00 - 14.00 uur bent u ook van harte welkom voor de meet & greet op het kantoor van VGZ Zorgkantoor in Eindhoven. Onder het genot van een lunch gaan de inkopers graag met u in gesprek. Hieronder kunt u aangeven of u hierbij aanwezig wilt zijn. 

Programma

Het programma op 27 september is als volgt:

 

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de online bijeenkomst? Vul hieronder uw gegevens in.

Wilt u deelnemen aan de meet & greet op 3 oktober?

Presentaties cliëntenraadbijeenkomst 21 september 2022

Op 21 september 2022 organiseerden wij ook speciaal voor leden van de cliëntenraden Gehandicaptenzorg en Geestelijke gezondheidszorg een online bijeenkomst. Kon u niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst? Of wilt u rustig nalezen wat er besproken is? In onderstaande presentaties leest u er meer over. Of bekijk de opname van Buro StrakZ.

Wilt u de presentatie van Buro Strakz terugkijken? Klik rechtsboven op de opname.

Presentatie 'Wat doet het zorgkantoor'
Presentatie Ron Brouwers (voorzitter CCR Amarant)
Presentatie Ludo Koks (lid van het Landelijk Platform Cliëntmedezeggenschap (LPC) en daarnaast lid van de CCR van Amarant)
Presentatie 'Zorg van de toekomst en technologie' door Suzanne Verheijden, Buro StrakZ