Inschrijving overeenkomst Vecozo

Hieronder leest u welke stappen u doorloopt voor het indienen van een offerte bij ons. 

Heeft u een contractuele relatie met een van onze zorgkantoren?

Als u een contractuele relatie met ons heeft, is het verplicht om in te loggen met een persoonlijk VECOZO-certificaat die geautoriseerd is tot het Zorginkoopportaal. Indien uw persoonlijke VECOZO-certificaat nog niet geautoriseerd is tot het Zorginkoopportaal adviseren wij u de informatie op Voorbereiden Zorginkoopportaal goed door te lezen en uw certificaat te laten autoriseren tot het Zorginkoopportaal. 

 

Heeft u geen contractuele relatie met een van onze zorgkantoren?

Wanneer u geen contractuele relatie met ons heeft, maar wel een persoonlijk Vecozo certificaat is een eenmalige registratie noodzakelijk. Neem daarvoor contact op met ons via ZKT.Zorginkoop@vgz.nl. Wij zullen u dan zorgen dat u toegang krijgt  tot de uitvraagmodule.   

 

Hoe werkt het?

 

Toegang tot webapplicatie met Vecozo-certificaat  

  • Om veiligheidsredenen gebruikt u ter authenticatie uw persoonlijke VECOZO-certificaat. Beschikt u hier nog niet over? Lees dan de informatie op Voorbereiden Zorginkoopportaal
  • Let erop dat u gebruik maakt van uw internet browser (Internet Explorer of Firefox), waarin uw certificaat is geïnstalleerd. 
  • Hoewel er door aanbieders soms meerdere personen zijn opgegeven en gekoppeld kan er maar één persoon de offerte indienen. U kiest zelf wie de offerte indient.  
  • Wanneer u de vragenlijst invult, hoeft u dat niet in één keer af te ronden. Ingevoerde gegevens blijven bewaard, ook als de sessie verloopt. Na het beantwoorden van alle vragen, heeft u de mogelijkheid een pdf te downloaden met daarin de door u ingevulde gegevens.  


Offertes voor meer regio's 

De webapplicatie bestaat uit een vragenlijst, gevolgd door de mogelijkheid offerteformats toe te voegen. In de vragenlijst geeft u aan voor welke regio('s) u een offerte wilt uitbrengen en per regio voegt u een offerteformat toe. De vragenlijst doorloopt u slechts eenmaal. Dien voor elke regio waarin u zorg wilt verlenen een offerte in. 

Hebben er in het verleden overhevelingen plaatsgevonden tussen regio’s en zijn deze afspraken in één budgetformulier opgenomen en betreft het continuïteit van zorg? Dan kunt u volstaan met één offerte voor deze regio. Wilt u uw productie uitbreiden in een andere regio, dan voegt u daarvoor een afzonderlijk offerteformat toe. 

Offertes voor meerdere sectoren 

Zorgaanbieders die voor verschillende sectoren een offerte willen uitbrengen, doorlopen de vragenlijst per sector. Let erop dat het VECOZO-certificaat gekoppeld is aan de juiste AGB-code.

Offertes met meerdere budgetformulieren

Zorgaanbieders die meerdere budgetformulieren hebben binnen dezelfde sector en dezelfde regio, voegen na het doorlopen van de vragenlijst een extra offerteformat toe onder ‘aanvullende documenten’. Dit kan enkel binnen één sector.   

Meer informatie

Via de pagina van VECOZO kunt u meer informatie vinden over het Zorginkoopportaal, ook vindt u hier antwoord op de veel gestelde vragen. Heeft u aanvullende vragen over het indienen van offertes? Neem dan contact met ons op.  
Contact
Heeft u een vraag?
Zorggids
Hoe staat u vermeld in de zorggids?
X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Melding verbergen