Inschrijving overeenkomst VECOZO

Hieronder leest u welke stappen u doorloopt voor het indienen van een offerte bij ons. 

Heeft u een contractuele relatie met een van onze zorgkantoren?

Als u een contractuele relatie met ons heeft, is het verplicht om in te loggen met een persoonlijk VECOZO-certificaat die geautoriseerd is tot het Zorginkoopportaal. Indien uw persoonlijke VECOZO-certificaat nog niet geautoriseerd is tot het Zorginkoopportaal adviseren wij u de informatie op Voorbereiden Zorginkoopportaal goed door te lezen en uw certificaat te laten autoriseren tot het Zorginkoopportaal. 

 

Heeft u geen contractuele relatie met een van onze zorgkantoren?

Heeft u geen contract met ons, maar wel een persoonlijk VECOZO-certificaat? Dan moeten wij de Wlz-vragenlijst nog voor u klaarzetten in de uitvraagmodule. Stuur hiervoor een e-mail naar inkoopwlz@vgz.nl en vermeldt daarin de naam van uw organisatie en uw AGB-code. 

 

Hoe werkt het?

 

Toegang tot webapplicatie met VECOZO-certificaat  

  • Om veiligheidsredenen gebruikt u ter authenticatie uw persoonlijke VECOZO-certificaat. Beschikt u hier nog niet over? Lees dan de informatie op Voorbereiden Zorginkoopportaal
  • Let erop dat u gebruik maakt van uw internet browser (Internet Explorer,  Mozilla Firefox of Google Chrome), waarin uw certificaat is geïnstalleerd. 
  • Hoewel er door aanbieders soms meerdere personen zijn opgegeven en gekoppeld kan er maar één persoon de offerte indienen. U kiest zelf wie de offerte indient.  
  • Wanneer u de vragenlijst invult, hoeft u dat niet in één keer af te ronden. Ingevoerde gegevens blijven bewaard, ook als de sessie verloopt. Na het beantwoorden van alle vragen, heeft u de mogelijkheid een pdf te downloaden met daarin de door u ingevulde gegevens.  


Meer informatie

Via de pagina van VECOZO kunt u meer informatie vinden over het Zorginkoopportaal, ook vindt u hier antwoord op de veel gestelde vragen. Heeft u aanvullende vragen over het indienen van offertes? Neem dan contact met ons op.  
Contact
Heeft u een vraag?
Zorggids
Hoe staat u vermeld in de zorggids?
X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Nee, ik ga niet akkoord
Ja, ik ga akkoord