Document

Aangepast accountantsprotocol kwaliteitsbudget verpleeghuiszorg 2019 definitief

05-02-2020
Het aangepaste accountantsprotocol kwaliteitsbudget verpleeghuiszorg 2019 is definitief. De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) heeft ingestemd met het door Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en ActiZ geactualiseerde accountantsprotocol kwaliteitsbudget verpleeghuiszorg 2019 voor de financiële verantwoording over 2019.

Het definitieve aangepaste accountantsprotocol 2019 (versie 1.2 d.d. 17 januari 2020) omvat tevens een verduidelijking van de toelichting op een aantal regels en een betere aansluiting op het rondrekenmodel. ActiZ en ZN zijn hierin bijgestaan door Verstegen accountants en adviseurs en financiële experts van zorgaanbieders. De aanpassingen zijn ook in een apart tabblad van het Rondrekenmodel aangegeven.

Accountants gebruiken het betreffende accountantsprotocol bij hun onderzoek naar de rondrekening van het kwaliteitsbudget 2019. Het accountantsprotocol kwaliteitsbudget verpleeghuiszorg 2020 ligt momenteel voor instemming bij de NBA. Meer informatie over het accountantsprotocol kwaliteitsbudget verpleeghuiszorg 2020.

Klik hier voor het nieuwsbericht op de website van ZN

X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Nee, ik ga niet akkoord
Ja, ik ga akkoord