Bereikbaarheid adviseurs GZ/GGZ

04-11-2022
Gezien de grote drukte en de vele vragen die ons gesteld worden kan het voorkomen dat een antwoord momenteel langer op zich laat wachten. Om onze telefonie te ontlasten ontvangen we graag zoveel mogelijk vragen via het vecozo notitieverkeer. Deze worden binnen vijf werkdagen gelezen en zo snel mogelijk beantwoord. 

Regelmatig is een situatie dermate complex dat deze niet schriftelijk besproken kan worden, dan spreken wij u graag telefonisch. Vanaf maandag 7 november zijn onze inhoudelijk adviseurs van GZ/GGZ iedere ochtend van 9.30 tot 13.00 uur bereikbaar voor het bespreken van complexe vragen. Zoals u gewend bent belt u ons algemene telefoonnummer (088 - 131 16 60) en kan de Front Office medewerker u doorverbinden naar de beschikbare adviseur.

Vanaf 13.00 uur houden onze adviseurs zich bezig met de inhoudelijke verwerking van de gestelde vragen, het beoordelen van meerzorgvragen en nemen zij deel aan overleggen rondom casuïstiek. Zij zijn dan telefonisch niet bereikbaar. Uiteraard blijft onze Front Office wel van 13.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Om ook voor hen de telefonische druk te ontlasten is het prettig dat u waar mogelijk uw bericht via het notitieverkeer stuurt.