Bijeenkomst

21 januari extra bijeenkomst mobiliteitshulpmiddelen [geannuleerd]

16-01-2020
Vanwege te weinig aanmeldingen voor de bijeenkomst van 21 januari 2020 inzake de overheveling Hulpmiddelen hebben we besloten de bijeenkomst niet door te laten gaan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dan krijgt u de informatie die u nodig heeft.

Vanaf 1 januari 2020 worden mobiliteitshulpmiddelen voor alle klanten in een Wlz zorginstelling (voor wie de ZZP-bekostiging geldt) verstrekt vanuit de Wlz.

In november en december hebben de Zorgkantoren een 9-tal bijeenkomsten georganiseerd over dit onderwerp. Wij kunnen ons voorstellen dat er nog indiceerders zijn die niet eerder in de gelegenheid zijn geweest aan te sluiten bij een van deze bijeenkomsten. Daarom hebben we besloten op 21 januari 2020 een veegsessie te organiseren in Utrecht van 10.00 tot 12.00 uur. Definitieve locatie wordt later bekend gemaakt.

Tijdens deze bijeenkomst wordt u, door middel van een presentatie, geïnformeerd over het indicatieproces mobiliteitshulpmiddelen, de manier waarop het zorgkantoor vanaf 2020 aanvragen beoordeelt en het voorkeurspakket. Tevens is er informatie over de gewijzigde regeling Roerende voorzieningen en Deeltijdverblijf. 

De bijeenkomsten zijn met name interessant voor de paramedici in uw organisatie die de indicatiestelling verzorgen. Maar ook ander geïnteresseerden zijn welkom. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Agenda bijeenkomst met tijdsindicatie:
10.00 uur        Start ontvangst
10.30 uur        Welkom en opening
10.45 uur        Uitleg over het protocol en de inkoop van de Zorgkantoren
11.15 uur        Gelegenheid voor vragen
11.30 uur        Uitleg over roerende voorzieningen en Deeltijdverblijf
12.00 uur        Einde bijeenkomst

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar l.vos@zn.nl

Voor nu wensen wij u prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. Wie weet tot de 21e!

X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Nee, ik ga niet akkoord
Ja, ik ga akkoord