170

Verwerking declaraties LH307

30-07-2018

Vanaf 17 juli hebben wij het verwerken van LH307-declaraties tijdelijk stopgezet. De reden daarvoor is dat niet op al deze declaraties een volledige terugkoppeling volgde. 
U kunt de declaraties wel indienen maar u ontvangt niet direct een terugkoppeling in de vorm van een LH308-bericht.

Wij werken eraan dit probleem op te lossen. Als dat is gelukt, verwerken wij de berichten. Dan krijgt u ook de terugkoppeling.

Als dit probleem is opgelost, leest u dat bij dit bericht. 

Update 26-7-2018

Het probleem is gedeeltelijk opgelost. Van een aantal declaraties heeft u nog geen (volledige) terugkoppeling ontvangen.  Het gaat om de periode van 10 juli tot en met 16 juli. Wij werken eraan dit probleem op te lossen. Van de overige declaraties heeft u inmiddels een terugkoppeling ontvangen. Als dit probleem is opgelost, leest u dat bij dit bericht.

 

Update 31-7-2018

De problemen zijn opgelost. Heeft u in genoemde periode geen terugkoppeling met een LH308 ontvangen dan kunnen wij u dat niet meer geven. Heeft u geen pdf gekregen dan kunt u er vanuit gaan dat het volledige bedrag wordt uitbetaald.  Is er wel een pdf teruggekoppeld dan wordt het bedrag dat in de pdf staat niet betaald. 

Het kan zijn dat u op dit moment niet direct een terugkoppeling ontvangt. Dit heeft te maken dat wij tijdelijk de terugkoppeling nog monitoren. 

 
X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Melding verbergen