Online symposium voor zorgprofessionals uit de sector V&V 

Bent u zorgprofessional van thuiswonende cliënten met verpleging, verzorging en begeleiding? En wilt u meer weten over hoe de Wet langdurige zorg werkt en wat de voordelen zijn? Dan nodigen we u graag uit voor het online symposium.

Het symposium wordt op 10 oktober van 14.00 - 16.00 uur georganiseerd door het VGZ Zorgkantoor met het CIZ en zorgaanbieder WelThuis als gastsprekers.

Deze bijeenkomst is speciaal opgezet voor zorgprofessionals die bij thuiswonende cliënten betrokken zijn in de regio’s Midden-Brabant, Noordoost-Brabant, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Midden-Holland, Waardenland of Noord-Holland Noord: wijkverpleegkundigen, praktijkondersteuners ouderenzorg, casemanagers dementie, OCO’s en mantelzorgmakelaars.

Aanmelden kan hieronder op deze pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op met zkt.communicatie@vgz.nl.

Onderwerpen die aan bod komen

  • Hoe werkt de Wet langdurige zorg en welke extramurale zorg kunnen cliënten krijgen?
  • Onderwerpen zoals leveringsvormen, het werken met wachtstatussen, inzet van toeslagen en zinnige zorg.
  • Kennisloket Thuis in Blijvende Zorg: advies in de zoektocht naar passende ouderenzorg.
  • Het CIZ vertelt onder andere over haar werkwijze en het Wlz afwegingskader.
  • Zorgaanbieder WelThuis vertelt hoe zij verwachtingsmanagement toepassen richting cliënten, naasten en zorgprofessionals ten aanzien van wachtlijsten en opname.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan het online symposium? Vul hieronder uw gegevens in.

Aanmelden nieuwsflits

Wilt u op de hoogte blijven van webinars en alle zinnige zorg en innovatieve ideeën? Meld u aan voor de nieuwsflits en ontvang updates.