Zorgatlas

Zorgatlas is een landelijke zoekmachine waarop zorgaanbieders en zorgzoekenden elkaar kunnen vinden. In Zorgatlas staan zorgaanbieders waarmee een overeenkomst is afgesloten voor het leveren Wlz-zorg in natura. Cliënten kunnen via verschillende zoekcriteria informatie vinden over het beschikbare zorgaanbod in de buurt of in een gewenste regio. Met de detailinformatie krijgen zij alvast een indruk van uw locatie, bijvoorbeeld over de ligging en de aanwezige zorg en voorzieningen om zo een passende plek te kunnen kiezen.

Uw vermelding in Zorgatlas

Hoe uw organisatie vermeld staat in Zorgatlas bepaalt u zelf. Hoe uitgebreider u de gegevens over uw organisatie invoert, des te beter u gevonden wordt door de zorgzoekende. Aanvullingen of wijzigingen kunt u zelf aanpassen door in te loggen met uw account. In Zorgatlas en op deze pagina staat een uitgebreide handleiding die u kunt gebruiken.


Beheren beeldmateriaal in Zorgatlas

Bij een locatie kunt u zelf beeldmateriaal uploaden. Raadpleeg hiervoor de Handleiding die in de beheeromgeving van Zorgatlas staat. Heeft u geen beeldmateriaal geüpload?  Dan wordt via Google Maps op basis van het bezoekadres een Streetview-afbeelding weergegeven.


Tips voor het plaatsen van goed beeldmateriaal

  1. Voeg foto’s/afbeeldingen toe van goede kwaliteit. (Bijvoorbeeld hoge resolutie en mooie kleuren).
  2. Staat er iemand op een foto (en/of video)? Zorg dan vooraf dat er toestemming is om de foto te mogen tonen. Ook na eventueel overlijden.
  3. Vermijd logo’s of veel tekst op een afbeelding. Google toont deze vrijwel nooit als eerste foto.
  4. Plaats een foto van de voorkant van het pand of een mooie foto waarop veel te zien is van de binnenkant van het bedrijf.
  5. Kies een liggende foto in plaats van een staande.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.