Inschrijving overeenkomst VECOZO

Hieronder leest u welke stappen u doorloopt voor het indienen van een offerte bij ons.

Heeft u een contractuele relatie met een van onze zorgkantoren?

Heeft u een contract met ons? Dan is het verplicht om in te loggen met een persoonlijk VECOZO-certificaat met autorisatie voor het Zorginkoopportaal. Is uw persoonlijke VECOZO-certificaat nog niet geautoriseerd is tot het Zorginkoopportaal? Lees dan de informatie op Voorbereiden Zorginkoopportaal VECOZO en laat uw certificaat autoriseren tot het Zorginkoopportaal. 

 

Heeft u geen contractuele relatie met een van onze zorgkantoren?

Heeft u geen contract met ons, maar wel een persoonlijk VECOZO-certificaat? Dan moeten wij de Wlz-vragenlijst nog voor u klaarzetten in de uitvraagmodule. Stuur hiervoor een e-mail naar inkoopwlz@vgz.nl en vermeld daarin de naam van uw organisatie en uw AGB-code. 

 

Hoe werkt het?

Toegang tot webapplicatie met VECOZO-certificaat  

  • Om veiligheidsredenen gebruikt u ter authenticatie uw persoonlijke VECOZO-certificaat. Beschikt u hier nog niet over? Lees dan de informatie op Voorbereiden Zorginkoopportaal
  • Let erop dat het certificaat is geïnstalleerd in de internet browser die u gebruikt. Bijvoorbeeld Internet Explorer,  Mozilla Firefox of Google Chrome,  
  • Zorgaanbieders hebben soms meer personen opgegeven en gekoppeld. Toch kan er maar één persoon de offerte indienen. U kiest zelf wie dat doet.
  • Wanneer u de vragenlijst invult, hoeft u dat niet in één keer af te ronden. Ingevoerde gegevens blijven bewaard, ook als de sessie verloopt. Heeft u alle vragen beantwoord? Dan kunt u een pdf downloaden met daarin de door u ingevulde gegevens.  

 

Meer informatie

Via de pagina van VECOZO vindt u meer informatie over het Zorginkoopportaal en antwoorden op veel gestelde vragen. Heeft u aanvullende vragen over het indienen van offertes? Neem dan contact met ons op.  
X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Nee, ik ga niet akkoord
Ja, ik ga akkoord