Actuele berichten

 • 30-04-2019
  Ze zijn er véél en ze zijn vaak móói; verhalen over het werk van Zorgkantoren Coöperatie VGZ. Die verhalen laten zich vertellen in het jaarverslag 2018, dat volgt op het eerder verschenen maatschappelijk jaarverslag van Coöperatie VGZ. Het jaarverslag vertelt over de resultaten die de zorgkantoren in 2018 behaalden, over de verbeterde dienstverlening, over samenwerking met cliënten en zorgaanbieders, en bovenal over hoe we samen kwamen tot zinnige zorg. Optimisme is het sleutelwoord.
 • 17-01-2019
  Zorggids

  De volledig vernieuwde Zorggids geeft een zo compleet mogelijk overzicht van zorgverleners waar klanten terecht kunnen voor langdurige zorg in natura. Mèt informatie zoals het werkgebied, specifieke zorg en zorgprofielen.

   

 • 31-05-2018
  170
 • 26-04-2018
  170
  Goed luisteren naar klanten wordt bij onze zorgkantoren steeds meer een tweede natuur. We werken dagelijks met veel inzet aan de juiste zorg op de juiste plaats. De ervaringen en meningen van klanten staan daarbij centraal. Klanten ervaren dat ze ertoe doen.
 • 26-03-2018
  Dame en heer

  De afgelopen twee jaar hebben 168 verpleeghuizen gewerkt aan betere kwaliteit van zorg voor hun cliënten. Dat gebeurde onder de vlag van het programma Waardigheid en trots, onderdeel Ruimte voor verpleeghuizen. De eindrapportage met de opbrengsten is op 26 maart 2018 aangeboden aan de Tweede Kamer. 
 • 26-01-2018
  170

  Zorgverzekeraars gaan vanaf 1 april aanstaande controleren of declaraties voor verleende zorg (met behandeldatum van 1 april 2018 of later) altijd op de goede plaats worden ingediend. Declaraties voor uw cliënten die gebruik maken van zorg op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz) dienen namelijk niet bij de zorgverzekeraar, maar bij het zorgkantoor te worden ingediend.

 • 14-11-2017
  170
  Het werkbezoek aan Dichterbij heeft Zorgkantoren Coöperatie VGZ een beter beeld gegeven van de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. “Dit is goed voor de samenwerking.” 
 • 25-09-2017
  Pareltjes
  In de media is veel aandacht voor incidenten en negatieve beeldvorming in de Verpleging & Verzorging. Dit terwijl er iedere dag zoveel moois gebeurt bij zorgaanbieders op de werkvloer: “parels uit de praktijk”. We organiseerden een symposium om deze parels onder de aandacht te brengen.
X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Nee, ik ga niet akkoord
Ja, ik ga akkoord