Voorlopige aankondiging systeemonderhoud oktober 2023

20-09-2023

Er is nieuwe datum bekend voor de vernieuwing van onze applicatie waarmee wij het iWlz-berichtenverkeer uitvoeren. Dat vindt plaats van 11 tot en met 15 oktober 2023. Dit bericht betreft een voorlopige aankondiging. Hieronder informeren u over wat de gevolgen zijn voor u als zorgaanbieder.

Berichtenverkeer
Op woensdag 11 oktober bouwen wij de verwerking van de berichten af. Om 12.00 uur stopt het berichtenverkeer. Daarna ontvangt u van ons alleen nog retourberichten. Levert u na 11 oktober om 12.00 uur nog berichten aan, dan is de verwerking van die berichten op maandag 16 oktober. U kunt dus zoals gebruikelijk berichten via VECOZO aanleveren tijdens het weekend.

Notitieverkeer
Op woensdag 11 oktober bouwen wij de verwerking van de notities af. Vanaf maandag 16 oktober verwerken wij deze weer.

Bereikbaarheid
Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober zijn wij telefonisch bereikbaar voor algemene vragen. Wij hebben dan echter geen inzagemogelijkheid in onze systemen. Gelieve daarom uw cliëntgebonden vragen te stellen vóór 12 oktober of vanaf maandag 16 oktober.

Begin oktober informeren wij via onze nieuwsbrief klantadvies en met een nieuwsbericht op onze website of deze data definitief zijn.