Zorggids

In onze Zorggids staan zorgaanbieders waarmee wij een overeenkomst hebben afgesloten voor het leveren Wlz-zorg in natura. Klanten kunnen daardoor in de Zorggids de zorgaanbieders vinden die zorg leveren die zij nodig hebben en een keuze maken. 

Controleer uw vermelding in de Zorggids

Wilt u controleren of uw organisatie juist is opgenomen in onze Zorggids? Bekijk uw vermelding in de Zorggids. Aanvullingen of wijzigingen kunt u doorgeven aan uw contactpersoon bij ons team Zorginkoop. 

 

Controleer de foto van uw organisatie in de Zorggids

De foto in de Zorggids komt uit Google. Het is de eerste foto die in Google staat bij uw zorglocatie. Dit is de foto die het laatst is toegevoegd.
Bent u tevreden met de foto? Dan hoeft u niets te doen. 
Wilt u liever een andere foto? Dan kunt u dit zelf aanpassen door een andere foto in Google op te nemen bij uw zorglocatie. Dit doet u als volgt: 

 

Wijzig de foto in de Zorggids

1. Kies een foto die u wilt tonen in de Zorggids en sla deze op.
2. U zoekt in Google op het adres van uw organisatie dat is opgenomen in de Zorggids. Het is belangrijk dat u dit adres gebruikt. Dat bepaalt namelijk welke foto in de Zorggids staat. Nadat u zoekt, verschijnt uw organisatie in een kader rechts in beeld. 

Google kader rechts als voorbeeld waar de gegevens te zien zijn
Contact
Heeft u een vraag?

3. In dit kader gaat u naar het onderdeel Recensies. Dat staat wat lager in het kader. Bij Recensies staat een knop Een foto toevoegen.

Google knop voor toevoegen foto
4. Nu kunt u een foto naar keuze uploaden. Kies de foto die u heeft opgeslagen. Mogelijk vraagt Google u om een Google-account te gebruiken. Volg dan de instructies op het scherm.
5. Na het toevoegen van de foto krijgt u onderstaande melding en klikt u op Gereed.
Google foto is goed toegevoegd
6. De nieuwe foto verschijnt ook in de Zorggids. Dit gebeurt niet direct, maar kan een paar dagen duren.
X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Nee, ik ga niet akkoord
Ja, ik ga akkoord