Expertisecentrum blijvende zorg


Heeft u of een naaste familielid dagelijks intensieve zorg nodig? Gaat het om zorg die blijvend nodig is en heeft u nog geen indicatie aangevraagd bij het CIZ? Onze adviseurs staan voor u klaar om te helpen via 088-131 16 60 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. 

Vind passende zorg

Kunt u niet meer alleen thuis zijn of heeft u hulp nodig bij uw dagelijkse verzorging? Of heeft u te maken met bijvoorbeeld dementie of de ziekte van Parkinson? Waar kan, helpt misschien uw familie een handje mee. Maar dat is lastig als de zorg steeds intensiever wordt. Welke hulp is er dan mogelijk? En waar kunt u die vinden? De adviseur van VGZ helpt u de weg naar de juiste zorg te vinden. Samen kijken we welke zorg u nodig heeft, passend bij uw situatie. Zo staat u er niet alleen voor.

 

Dit doet de adviseur

  • Uitleggen wat u kunt verwachten en welke keuzes er zijn
  • Samen met u bekijken welke zorg het beste past: zorg thuis of zorg in een instelling
  • Helpen bij het kiezen en regelen van een zorgverlener
  • Adviseren bij de aanvraag van de zorg. En zorgen voor een overzicht met daarin de informatie die u nodig heeft voor de aanvraag
Waar kunt u terecht voor welke zorg?

Zorg en ondersteuning zijn in diverse wetten geregeld. Dat hangt samen met de zorg of ondersteuning die nodig is. Lees verder over:

"Ik wil geen bergen papierwerk, maar gewoon voor mijn zieke vrouw zorgen" Bekijk de video van Frans.
X
Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt vgz-zorgkantoren.nl cookies. Lees meer over ons cookiebeleid.
Nee, ik ga niet akkoord
Ja, ik ga akkoord